Annonsinfo Hjäp bloggen Kontaktuppgifter V.I.P Till förstasidan
Information om bloggen
MrMadhawk.se startade som något slags hobbyprojekt 14 januari 2007. En sida där man kunde skriva av sig om alla sina åsikter man hade om föreningen och laget. Sidan växte sig ganska snabbt upp till en rätt hygglig nivå och uppdaterades varje dag relativt tidigt.

Idag är MrMadhawk.se Sveriges största fristående hockeyblogg. Ofta även den största, beroende på trafik på de stora nyhetsmedierna i Sverige och deras bloggar. Fokus ligger på Malmö Redhawks och allt omkring. MrMadhawk.se är på plats på samtliga matcher som A-laget spelar och bevakar. Fokus ligger även på att avslöja och rapportera om nyheter i hockeysverige. Sajten har blivit en pålitlig informationskanal för stora medier ute i landet.

Under säsong så snittar bloggen i dagsläget 15.000-20.000 unika besök om dagen och mellan 35.000-50.000 sidvisningar om dagen. Något som det givetvis alltid finns en avsikt att öka. Mycket beror på aktiva läsare och pålitliga källor. Så fortsätt att hjälpa till att göra MrMadhawk.se ännu bättre!

Kommentarsfälten på sajten är öppna för alla. Jag förbehåller mig rättan att radera de inlägg jag inte tycker hör hemma i fälten.